lørdag 6. august 2011

Moonkids på plass!

Endelig har vi fått på plass hele Moonkids-kolleksjonen vår i butikken.  Totalt 21 forskjellige produkter , og klærne går både til baby gutt og jente og til junior gutt og jente.
Vi har satset på de populære og gode basisplaggene til Moonkids i frotte og bommulsribb.  Deilige plagg som de små elsker.
Hos oss må de innrømmes at barna har blitt litt "blasserte" i forhold til det å se hauger med nye klær pakkes ut. Det er ikke så ofte de jubler, men det gjorde jammen Sofie da vi pakket ut. Rosa pocket pants ble "forlangt" øyeblikkelig, med matchende genser i rosa/oransje. Dere som følger oss her, har allerede sett bilder av henne i de plaggene og vi har rukket å bruke dem mye. Fargesterke er de jo, så ingen tvil om at de synes i terrenget med disse! Sam jublet like mye morgenen etter Sofies lille raid, og plukket med litt hjelp ut dem blå selebuksen. Den elsker han! Litt smal i passformen , ikke vid og pløsete, og akkurat passe lang.
I tillegg til de omtalte plaggene her finner dere Moonkids-plagg som bygger rundt disse , rene klare farger , og samtlige plagg har noen som matcher slik at du får et komlett uttrykk på ditt barn!

Velkommen inn for å ta en titt!

Her er noen smakebiter:

Moonkids er allerede bestilt inn for vår 2012; nye herlige farger og en del nye styles venter da. Har også tatt inn noen plagg med print - vent og se :)
I morgen venter messen i København for oss. Nye spennende innkjøp. Tror vi kan glede dere med et par nye leverandører også!

Nattinatt :)
http://www.samsofie.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar