søndag 29. april 2012

Vårdress / parkdress fra Molo

Trenger du en vårdress til barnehagen vil vi gjerne få tipse deg om disse gode dressene fra Molo.De er i samme gode kvalitet som vinterdressene fra Molo, puster godt - holder vann og skitt ute - og er behagelige for de små å ha på seg. Hele dresser har også det fortrinnet at de små slipper glippe på ryggen!
Fleecefor i hetten, sterke reflekser foran, bak og på bena, sterke gummistropper under føttene.

Vi har også matchende votter til disse dressene, gode lange votter som sitter godt på.


Molo er dansk designede barneklær. Molo barneklær er spesielt kjent for sine morsomme prints, men har de siste årene også kommet med bl.a gode denimklær og er også velkjent for sine fantastiske vinterdresser , gode ytterjakker til barn, fleecebarneklær og kule barnesko. Klærne har spennende fargekombinasjoner i alle farger, spesielle mønstre og en humoristisk tilnærming til design. Molo er kjempegode barneklær med egen nordisk stil. Molo barneklær er for hverdag og lek. Molo barneklær legger sterk vekt på god passform og god kvalitet.


Dressene koster 1199,- og finnes i str fra 86 til 116. Vi begynner å bli litt utplukket , så om du vil sikre deg din farge/str kan det lønne seg å ta en titt nå. Vottene koster 249,- og matcher dressene i fargene.
Her finner du parkdressene.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar