torsdag 18. august 2011

Flere nyheter!

Vi har fått inn enda en favoritt til nettbutikken! Teddy - og Happy Heart klærne er noe våre egne barn har brukt på høst/vinter - og både barna og vi har elsket dem.
Søtt teddyprint til de minste ( både jenter og gutter ); som de små blir glad i selv, og hjertemønster til de større jentene.
Teddy har vi tatt inn i rosa, lyseblått og brunt, og Happ Heart har vi i rosa og lilla.
Vi venter også på Happy Face serien til de større gutta - den har bare ikke kommet riktig enda.
Her har dere gode ullplagg til en god pris.

Teddy er utviklet for å gi de minste et ullplagg som er ekstra mykt og behagelig mot huden. En unik dobbel konstruksjon gjør at plaggene i denne serien gir maksimal komfort. Innsiden er en supermyk microfiber som transporterer fuktigheten fra kroppen ut til det ytre laget. Utsiden er fin og myk merinoull, som absorberer fuktigheten fra innsiden og lar den fordampe. Merinoull isolerer svært godt og holder de små varme. Innsiden av microfiber gjør at Teddy serien egner seg for barn som er sensitive for ull.

Body til kr 199,-Heldrakt/nattdress til 319,-

Happy Heart er en supermyk og varm kolleksjon designet for spreke jenter! Dette er ullplagg som passer like godt til friluftsliv som til hverdagsbruk. Happy Heart har en unik dobbel konstruksjon som gir maksimal komfort. Innsiden er av supermyk microfiber som transporterer fuktigheten fra kroppen ut til det ytre laget. Utsiden er fin og myk Total Easy Care® merinoull, som isolerer godt og absorberer fuktigheten fra innsiden og lar den fordampe. Innsiden av microfiber gjør at Happy Heart egner seg for dem som er sensitive for ull.
Genser til 239,-


Genser til 239,-. Longs i samme farge koster også 239,-
 God torsdag til dere alle!!
http://www.samsofie.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar