onsdag 4. januar 2012

Vårnytt fra Molo :)

Her vi holder til på Nesodden utenfor Oslo er det ikke vårstemning utenfor helt enda. Men.. det er deilig å få litt vårfølelse med alle de lekre plaggene til Molo!
Molo er alltid tidlig ute med sine kolleksjoner, og denne uken har det landet 14 gigastore esker med tøy til små og store jenter og gutter !
Nytt denne sesongen er at vi satser litt mer på accesories, dvs vi har tatt inn både ryggsekker, penal, belter, nøkkelholdere, babytepper og litt mer forskjellig.
I tillegg har vi tatt inn Molos flotte regntøy som vi gleder oss til å få testet ut selv! Ser veldig bra ut, bl.a har jakkene både glidelås og knapper.
Denne kolleksjonen har vi også tatt inn mer til stor gutt. Mange av dere har meldt fra om at dere har lange gutter, og derfor har vi lyttet til nettopp dere og tatt inn en god del fra Molo helt opp til 164 i str.
Det samme vil gjelde flere av kolleksjonene våre framover, og bl.a Pepe Jeans som snart dukker opp går helt opp til 14 år.

Klipper inn noen nyheter fra Molo til dere her :

( dere finner dem i butikken her : http://www.samsofie.no/categories/nytt-i-januar/manufacturer/molo/sort-by/1 Tror vi har klart å legge inn ca 10% så langt... så her kommer det mye her)


I tillegg har vi ca 300 Molo-styles på salg - så her er det bare å shoppe, både nyheter og gode tilbud.
For dere som ikke allerede er Molo-fans vil vi råde dere til å prøve , nydelige plagg i god bomullsstretch til barna!

MVH Sam & Sofie-gjengen, http://www.samsofie.no/

Scott heter denne buksen fra Molo, vi elsker den - myk og god og kun 129,-,  Vi har den i mange farger  og anbefaler deg å bruke den til de forskjellige bodyene. Matcher de flotte printene bra synes vi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar