torsdag 26. januar 2012

Hummel på plass!

Endelig har vi fått de første Hummelplaggene!
Lekre gode bomullsgensere til gutta i første omgang.
Vi har brukte noen av genserne siden i høst, og de er kjempegode, litt tykk bomullskvalitet.
Kanskje litt små i størrelsen, gutten vår på snart 3 må ha str 104.

Sam i Hummel på Mykonos - mens vi plukket hvite steiner som vi halte med 50 kg av hjem :)
Den gang var 104 litt lang på ermene, men passer fint nå. ( Han blir 3 i februar)Genserne med lang erm koster 319,-, T-skjorten 229,- . Alle er i str fra 92 -128.
Du finner dem altså her : http://www.samsofie.no/search_result?search_in_description=1&keywords=hummel

Neste uke skal mer lande hos oss , MYE mer fra Hummel skal på plass! Så håper vi dere - som oss - vil like disse gode plaggene.

Go' torsdag - snart helg!!

http://www.samsofie.no/

5 kommentarer:

 1. Hummel er litt små i str. ja så lurt å gå en str. opp og heller brette opp på armene :-) Jeg går opp i str. på de "glatte" jakkene også, men tror ikke de er like små i str. men synes at det er greit å få brukt plaggene så lenge som mulig, så mini her har brukt str. 92 fra før han var 1,5 og han er snart 2,5 og den passer enda så veldig fornøyd med hvor slitesterke disse jakkene er. Har vasket de utallige ganger og de ser like nye ut :-) Får dere jakker inn også? Bomullsjakkene bør en også går opp i str. Jeg kjøpte str. 80 da han var 1 år og vi fikk så vidt brukt den. Holdte seg ikke like bra i vask heller, men god og myk :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei - så kjekt med litt fler erfaringer! Vi får inn jakker også!

   Slett
 2. Akkurat med t-skjortene så varierer det litt på str. Sønnen min som var ca. 1,5 i sommer hadde den typen som er avbildet i str. 98, men da dekket den hele rumpen og fordelen med det er at den enda passer så vi får brukt den i år også :-) Og tror den vil være for liten neste år igjen når han er blitt 3 år, men de andre t-skjortene han har uten sånn kant på armene er vanlige i str. for vi kjøpte 98 i dem også, men de bar alt for store i fjor så de passer nok i år :-) Hva mer venter dere på?

  SvarSlett
 3. Vi venter på et bredt utvalg fra hele kolleksjonen. Jeans og "joggebuksene" jakke + bukse, heldrakter og bodyer helt opp i str 98. Og en masse fra kolleksjonen fra de mellom 2 og 12. MYE :) Også kommer de sko! Til høsten kommer også en del fra tweens-kolleksjonen deres i tillegg til det andre + yttertøy og vintersko! Velkommen innom skal dere være!

  SvarSlett
 4. Jøss! Høres kjempe bra ut :-D Gleder oss!

  SvarSlett