fredag 16. september 2011

Kveld på ferie - og katter er poppis!

Her er et par bilder av våre små fra kvelden. Knipser vanligvis mest på dagtid når vi er på ferie, eller alltid egentlig, men nå måtte altså vår hotellkatt foreviges. Hjemme er det barnerom under bygging -og Sofie ville gjerne at vi skulle ta bilder av denne katten slik at hun kunne få ha bildet av katten - daphne - på veggen hjemme.


Sofie i bukse og genser fra Aya Naya. Hun blir en riktig liten prinsesse i dem - og vi har igjen noen på tilbud i butikken. Sam i Soho fra I dig denim, en bukse vi digger!

Katten Daphne er ikke så skjønn i mine øyne, den har på et eller annet tidspunkt blitt tilsølt med olje stakkars, den er tannløs - og sikler derfor relativt bra, og med mamma som er superallergis mot katter er den liksom ikke noen stor "hit" blandt oss voksne, men de små elsker den!!

Må vise dere Soho-buksen en gang til - er bare så myk, lekker , og er den eneste lange buksen vi har brukt her i varmen! Du finner den HER

Nattinatt - nå legges flere plagg fra fantastiske Mole little Norway inn i butikken - så skal dere få vite litt mer om dem i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar