torsdag 22. september 2011

Ej sikke lej - på full fart inn!

Enda et nytt merke er på plass! Danske ej sikke lej smeltet vårt hjerter sist vinter, og nå er første levering endelig på plass i butikken. 3 forsendelser til er på vei til oss, så tradisjonen tro vil dere også fra dette merket finne et stort utvalg av kolleksjonen deres hos oss!
Ej sikke lej sier følgende om seg selv :

Bag mærket 'Ej Sikke Lej' findes Margit Egeskov og Marlene Eger Ullum. Firmaet blev stiftet i april 2004.

Det hele begyndte, da vi faldt over nogle gamle håndarbejdsbøger med sjove dyreprints. Især var der et sjovt print af en ugle, som vi synes ville være et sødt og sjovt motiv at sætte på en børnet-shirt. Det er den samme ugle, som i dag er en del af ´ej sikke lej´ logoet. Den røde t-shirt med uglemotivet blev en succes, og siden er nye t-shirts med dyreprints kommet til. Børnetrøjerne, som alle er i stærke farver, er nu blevet til en basisvare, og kollektionen er blevet udvidet med bl.a kjoler, bukser, hagesmække, og undertøj. Alle varerne kan ses her på hjemmesiden.
Vores børnetøj er inspireret af 70´ernes ubekymrede og glade stil men er samtidigt nutidigt. Dette viser sig i vores stærke farvevalg, samt ved tøjets snit og valg af materialer. Det er vigtigt for os at tøjet føles behageligt at have på og ikke begrænser børns bevægelsesfrihed.
Her er noen smakebiter fra oppstarten hos oss :

Deilig tøy i sterke, klarer farger med print barna selv skal synes er gøy å ha på seg.
Kattekjolen falt i smak hos oss, så den har vi brukt på ferie i Hellas :)
Har du lyst til å se litt mer på det vi har fått inn så langt ?

Du finner det her : http://www.samsofie.no/ej_eikke_lej/M_43

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar