onsdag 9. mars 2011

Aya Naya hos Sam&Sofie

Hurra!!  Noen ganger er denne jobben bare så fantastisk!! Vi er stolte av å kunne fortelle dere at Aya Naya dukker opp i nettbutikken vår hvert øyeblikk nå.
Vi så vårkolleksjonen deres - og syntes nesten hvert eneste plagg var helt utrolig! Derfra var veien kort til å legge inn en stor høstbestilling. I tillegg var vi så heldige å få tak i flere va go'bitene fra vårkolleksjonen også. Romantiske - flotte sommerplagg til jentene! Myke gode stoffer - og en masse lekre detaljer!
Se bare her!



Plaggene har vi i butikken sånn om en stor uke tenker vi!!
http://www.samsofie.no/

3 kommentarer:

  1. Ååå!
    Så herlige farger!
    Nå må jeg snart få lagt inn den bestillingen min, den begynner å vokse seg stor ;-)

    SvarSlett
  2. Åhhh! Den som bare hadde hatt ei jente eller to:)

    Skoene som kom i posten i går, var nydelige!
    Skal få tatt bilder og legge ut på bloggen min ganske snart! Har bare to særdeles lite samarbeidsvillige barn i dag...:)
    Men det kommer!:)

    SvarSlett
  3. Jaaa - Aya Naya er bare fantastisk. Vi fikk med oss noen klær fra prøvekolleksjonen til 4-åringen vår - så når hun kommer fra barnehagen vrenges ullklærne av og de lange blomstrete kjolene kommer på... så svinser det en liten nydelig frøken rundt her og danser barfot :)
    Og Marta - de kommer med en egen guttekolleksjon til høsten også! Riktignok ikke blomstret og rosa, men skikkelig tøff og guttete!

    SvarSlett