onsdag 9. mars 2011

Aya Naya hos Sam&Sofie

Hurra!!  Noen ganger er denne jobben bare så fantastisk!! Vi er stolte av å kunne fortelle dere at Aya Naya dukker opp i nettbutikken vår hvert øyeblikk nå.
Vi så vårkolleksjonen deres - og syntes nesten hvert eneste plagg var helt utrolig! Derfra var veien kort til å legge inn en stor høstbestilling. I tillegg var vi så heldige å få tak i flere va go'bitene fra vårkolleksjonen også. Romantiske - flotte sommerplagg til jentene! Myke gode stoffer - og en masse lekre detaljer!
Se bare her!Plaggene har vi i butikken sånn om en stor uke tenker vi!!
http://www.samsofie.no/

3 kommentarer:

 1. Ååå!
  Så herlige farger!
  Nå må jeg snart få lagt inn den bestillingen min, den begynner å vokse seg stor ;-)

  SvarSlett
 2. Åhhh! Den som bare hadde hatt ei jente eller to:)

  Skoene som kom i posten i går, var nydelige!
  Skal få tatt bilder og legge ut på bloggen min ganske snart! Har bare to særdeles lite samarbeidsvillige barn i dag...:)
  Men det kommer!:)

  SvarSlett
 3. Jaaa - Aya Naya er bare fantastisk. Vi fikk med oss noen klær fra prøvekolleksjonen til 4-åringen vår - så når hun kommer fra barnehagen vrenges ullklærne av og de lange blomstrete kjolene kommer på... så svinser det en liten nydelig frøken rundt her og danser barfot :)
  Og Marta - de kommer med en egen guttekolleksjon til høsten også! Riktignok ikke blomstret og rosa, men skikkelig tøff og guttete!

  SvarSlett