onsdag 14. mars 2012

Påfyll fra Bisgaard, hurra!

I kveld kom det flere gummistøvler fra Bisgaard til oss, hurra :) Vi satser fremdeles på fargene rosa, røde, blå, lys grønne, lilla og svarte  - og i disse kom det solid påfyll av størrelser. Mange har allerede bestilt - for her på østlandet er det full snesmelting og virkelig gummistøvel-vær. Vi vil få flere påfyllinger framover, men ser du vi har din farge og størrelse inne kan de lønne seg å bestille nå - Bisgaard går nemlig tom av og til også - og det er ikke alle størrelser vi har fått påfyll av denne gangen.
Her finner du vår 6 farger : http://www.samsofie.no/search_result?search_in_description=1&keywords=formst%F8pt

Nytt fra Bisgaard denne gangen er at de endrer logomerket sitt på støvelen. Nå i mars vil de starte å sende ut noe fra den nye produksjonen hvor de fremstiller logoen i gummi i stedet for i skinn.

"Pga. produktionsmæssige vanskeligheder ved vulkaniseringen, har vi valgt at fremstille logoet i gummi i stedet for skind, så vi kan sikre den vanlige høje bisgaard kvalitet. Det nye logo ser fint og eksklusivt ud – og læderstroppen bag på støvlen vil fortsat være i skind.

I en kort overgangsperiode kan det således i enkelte tilfælde forekomme, at man modtager gummistøvler med både nyt og ’gammelt’ logo"

Her er noen bilder hvor den nye logoen vises. Vi synes det har blitt riktig lekkert. I år vil derfor noen støvler være med den gamle skinn-logoen, mens noen støvler vil være med den nye logoen.


Her er våre farger , i tillegg har vi dem i svart!

Ny logo - som kommer i løpet av 2012.

Ny logo på flere av fargene - vi har dem alle, men enn så lenge med skinnlogo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar