fredag 22. juli 2011

Fletter og moonkids!

I morges kom vår søte nabo fra Filippinene innom oss, og dermed var Sofie rask til å spørre om hun kaaaaanskje kunne flette håret hennes.

Tusen takk Tess!!
Dette ble jo nydelig synes vi alle; så kanskje et tips til flere ? ( eller kanskje dere er litt mer kreative enn det vi er til vanlig :) )

I går kveld var det varmt og lummert og Sofie fikk IKKE sove. Bedre ble det ikke da Moonkids ble pakket opp ... selv om hun begynner å bli rimelig vant til pappesker med klær er det jo noe som er mer spennende enn andre ting - og her var det spennende farger!! Hun fikk plukke seg en genser og en bukse.  Gode myke plagg - som er normale i størrelsen. 
I morges oppdaget jo Sam de samme klærne - nå pent stablet i plastesker og klart for lageret. Dermed måååååtte jo han også ha litt høstnytt.
Veldig greit for oss egentlig - for dermed får vi jo virkelig testet ut kvalitet, str osv.  Moonkids er et nytt merke for oss sånn personlig, og den første reaksjonen er altså gode myke, funksjonelle plagg som barna hvertfall elsker.
Crawlersene ( som Sam har på seg her) er normalt lange i str, men ganske smale i passformen. Han er 2 år og 5 mnd og en str 98  er helt passe.

Her ble de jo pent bedt om å posere litt, men å få to stk utålmodige til å gjøre det på en gang gikk bare ikke... ( har 20 lignende bilder på kameraet nå)


Får man lov til å sitte på kontorpulten blir det litt bedre :)

Moonkids sine plagg legges ut så fort vi klarer; er ikke på plass enda.
God helg til deg og dine!!

Vi reiser forresten nordover noen dager. Har et helt nødvendig familieærend å ta vare på. Vi pakker og sender klær i morgen fram til lunch. Så blir det opphold noen dager - sannsynligvis blir neste utsendelse fredag.
Som alltid er det bare å bestille uansett. Da reserverer du klærne, samtidig som vi ikke trekker beløpet på kort, eller lager faktura før pakken sendes!

http://www.samsofie.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar