torsdag 26. mai 2011

Serendipity endelig tilgjengelig i butikk igjen!

Nå har vi omsider fått lagt ut en rkke nye plagg fra Serendipity i butikken.  De har utrolig mye lekkert , og i sommer har vi satset på velurplaggene i kaki + en nydelig blåfarge, samt en rekke med florlette sommerplagg! Tynne myke stoffer, hvor vi ser for oss små barneføtter som løper rundt og koser seg i godværet! For litt av det blir det jo :) !!

For de av dere som ikke kjenner Serendipity er det litt info om dem her :

Serendipity Organics er fasjonable organiske plagg for spedbarn og barn. Det er basert på skandinavisk design som er inspirert av natur og barn å leke og ha det gøy.

Serendipity er et dansk basert selskap startet i  2003. Lidenskap for stemning og kvaliteter av naturlige fiber tekstiler og en generell omsorg for våre barn og miljøet har vært kjernen til Serendipity siden. Vi startet med noen plagg for barn i de mykeste organisk velour og siden da har den utviklet seg i to komplette samlinger hvert år til  baby og barn opptil 12 år og en vakker samling med sengetøy, håndklær og mye mer...
Navnet Serendipity er en lek med ord fra latinsk "Serena", som betyr at ren og tydelig. Serendipity klær er laget bare av rene naturlige materialer som bomull, Lin, ull og silke. Alle bomull og ull er laget av 100% sertifisert organisk garn - disse produsere mykeste tekstiler tenkelig... 
Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre design og sikre at produksjonen av våre klær er også miljøvennlig og etiske. All vår økologisk bomull stiler er 100% GOTS sertifisert i hele produksjonsprosessen så vel som Fair-Trade sertifisert av SA8000.
Vi håper at barnet ditt vil nyte klær fra Serendipity.


Her er  plaggene vi har lagt ut i butikken. Løp og kjøp! :) http://www.samsofie.no/

( blogger gir oss ikke muligheten til å laste opp bilder akkurat nå... kommer senere :) )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar