tirsdag 12. april 2011

Mer informasjon om Molo's badetøy - fra Molo!

MOLO badetøj


Så er molo’s badekollektion landet…

Igen i år har vi lavet de populære UV dragter, badebukser og bluser i både ensfarvet og som noget helt nyt også i print. Derudover kan molo præsentere en sød og feminin badedragt samt bikini i str. 86/92 – 122/128 hos Sam&Sofie.

De nye flotte prints er lavet med tanken ført hen på den lyse milde sommer, duften af blomster, is og solmodne frugter samt energiske drenge der tøj kaste sig frygtløse ud i bølgerne.

Vores prints er udviklet i tæt samarbejde med nogle af verdens førende tekstil designere her i blandt den collumbianske kunstner Catalina Estrada og et italiensk firma, der blandt andre også designer for Paul Smith.

Både hvad angår det printede og det ensfarvede badetøj, har vi gennemført laboratorietest hos Swerea AB i Sverige, da disse ikke kan foretages i Danmark, for ikke at stole blindt på informationen fra vores leverandører. Yderligere måler det svenske testinstitut – i modsætning til standarden – på stoffet i strakt tilstand for at simulere brugssituationen mere nøjagtigt. Det betyder, at vores tal ville være højere, hvis målt på traditionel vis.

Vores ensfarvede badetøj har en UV-faktor på 50+, og sikrer dermed den højeste mulige UV-beskyttelse. Dette tal er som nævnt opnået i strakt tilstand.

UV-faktoren på det printede badetøj ligger på 20+, hvilket kategoriseres som ’good protection’. Dette tal er ligeledes angivet i strakt tilstand og målt på de lyseste steder på stoffet. Det vil sige, at der er områder på badetøjet, hvor tallet er væsentligt højere.

Vi håber på en god sommer med mange glade børn i molo badetøj.

Forårs- og sommer hilsner fra Gitte, molo


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar